Farm Heroes Saga Goudstaven

Farm Heroes Saga Goudstaven

Hoe zit het toch met die Farm Heroes Saga goudstaven? Moet ik altijd mijn portemonnee trekken om aan goudstaven te komen? Zijn er nog andere mogelijkheden om aan goudstaven te komen? De twee meest gestelde vragen over goudstaven zijn:

  1. Krijg je in Farm Heroes Saga gratis goudstaven?
  2. Hoe kom je aan meer goudstaven in Farm Heroes Saga?

In 2013 heeft ontwikkelaar King vele tientallen miljoenen euro’s verdient. Met name door in-game uitgave aan bijvoorbeeld Farm Heroes Saga goudstaven.

Onderstaande info komt van de officiële website King.com af:

Meer levens of extra boosters nodig? Goudstaven zijn nuttig voor alles, ze geven je extra leven, kunnen een specifieke booster opleveren of nieuwe levels ontgrendelen. Farm Heroes Goudstaven koop je met echt geld; echter je hoeft geen goudstaven te kopen om Farm Heroes Saga te spelen en alle levels te winnen.

Krijg je in Farm Heroes Saga gratis goudstaven?

Als je voor het eerst Farm Heroes Saga begint te spelen en je start het allereerste level dan krijg je eenmalig 50 gratis goudstaven. Als je Farm Saga Heroes eerst via Facebook speelt en daarna op je smartphone installeert ontvang je 10 gratis goudstaven.

Farm Heroes Saga goudstaven

En als je de mededeling van King.com hierboven leest, kan je met goudstaven zo’n beetje alles kopen: levens, boosters en levels ontgrendelen. Maar er zijn andere mogelijkheden om aan levens & boosts te komen en je kan cheats gebruiken om levels te ontgrendelen.

Hoe kom je aan meer goudstaven in Farm Heroes Saga?

Er zijn mogelijkheden om in Farm Heroes Saga meer goudstaven te ontvangen. Je zal 1) in het spel met echt geld (creditcard) moeten betalen, 2) schimmige opdrachten uitvoeren zoals Enquêtes invullen waarvoor je dan met Farm Heroes Saga goudstaven beloont wordt of 3) hack software downloaden, installeren en (op eigen risico) aan de gang krijgen. Zoek maar eens op in Google.

Dus in Farm Heroes Saga, hoe krijg je goudstaven zonder te betalen? Het spel beginnen en de gratis 50 goudstaven innen plus 10 extra goudstaven door eerst op pc/laptop te spelen en daarna op smartphone te installeren. Of een onbekend pad op gaan waarvan je niet zeker weet wat het brengt. De keuze is aan jou!

Leave a Reply