Farm Heroes Saga Levens & Boosts

Farm Heroes Saga Levens & Boost

Via jouw Facebook link kun je voor Farm Heroes Saga Levens & Boosts aan jouw vrienden geven en vragen. Hoe dat precies in z’n werk gaat zullen we uitgebreid in dit artikel beschrijven.

Als je op Facebook het spel op de fanpagina een Like geeft ontvang je een Booster cadeau.

Farm Heroes Saga Boost

Facebook Apss en Games

Iedere keer dat je inlogt op Facebook en je gaat via jouw favoriete Apps & Games (zie afbeelding hiernaast) naar de Farm Heroes Saga pagina dan kun jij jouw vrienden die via Facebook spelen extra Farm Heroes Saga levens toesturen. Maar andersom natuurlijk ook. Dus hoe meer Facebook vrienden die met jou spelen hoe meer kans je hebt dat je van hen ook Farm Heroes Saga Levens & Boosts krijgt.

Farm Heroes Saga Levens

Nu zijn er niet alleen Levens en Boosts te winnen maar ook nog eens extra zetten. Misschien dat je met deze extra zet(ten) het gestelde doel van een level wel halen. Mocht je nog niet veel Facebook vrienden hebben of Facebook vrienden die Farm Heroes Saga spelen dan kun je op onze Farm Heroes Saga Vrienden pagina uitnodigingen versturen en accepteren.

Farm Heroes Saga extra zetten

Tip: installeer Farm Heroes Saga op een mobiel apparaat en ontvang ook nog eens 10 goudstaven cadeau

Farm Heroes Saga goudstaven

Farm Heroes Saga Boosts

Boosters leveren als je ze gebruikt een aantal voordelen. Je speelt ze vrij naarmate je stijgt in levels, maar diegene waarmee je direct start zijn uitermate nuttig.

Farm Heroes Saga Boosts

Allereerst heb je de schep. Deze boost maakt het mogelijk om één enkel gewasje van het speelveld weg te scheppen. Als het een gewasje is dat vereist is voor de oogst dan zal het automatisch aan je totaal worden toegevoegd.

De tweede is de traktor of trekker. Dit is een eenmalig te gebruiken power-up die een hele rij van gewasjes opruimt. Gebruik deze Boost als je niet verder komt met combineren.

Tot slot, de boost voor extra zetten. Door deze Boost vrij te spelen (hiervoor heb je zes goudstaven nodig) kun je het aantal zetten waarmee je het level moet afronden verhogen.

Gebruik Boosters wanneer je geen andere keuzes hebt! Klik voor een uitgebreide Booster uitleg hier.

One thought on “Farm Heroes Saga Levens & Boosts

  1. Pingback: Farm Heroes Saga Speluitleg | Farm Heroes Saga

Leave a Reply