Farm Heroes Saga op Blackberry

Farm Heroes Saga BlackBerryAls je een BlackBerry smartphone hebt, dan kun je niet zo maar Farm Heroes Saga op Blackberry spelen. BlackBerry kent zijn eigen Store te weten BlackBerry World. De ontwikkelaar King.com heeft echter geen specifieke BlackBerry app gemaakt van Farm Heroes Saga.

Met de komst van Blackberry OS 10 worden naar verluid ook Android Apps ondersteund. Met een BlackBerry model Z10, Q5 of Q10 waarop dit OS als geladen, moet het lukken om Farm Heroes Saga op Blackberry te spelen. Dit werkt ook voor de BlackBerry Playbook. Er zijn wat extra stappen die je moet uitvoeren om het werkend te krijgen.

Farm Heroes Saga op BlackBerry installeren

Farm heroes saga op BlackberryDe makkelijkste manier om Farm Heroes Saga op BlackBerry te installeren is als volgt. Download het .apk bestand en open het met een File mananager zoals BeamExplorer. Een .apk bestand is een Android Package bestand met daarin de software. Net als dat je voor de pc een .iso of voor mac .dmg bestanden hebt.

Door de .apk op de BlackBerry te downloaden of via een pc met kabeltje te kopieren kan het worden uitgepakt. De meeste file managers kunnen dit. Een populaire file manager voor BlackBerry is BeamExplorer. Je kan dit direct vanuit de download map doen of het bestand verplaatsen naar een map van jouw keuze. Aanklikken vanuit de file manager en na installatie spelen maar.

Andere mogelijkheden voor BlackBerry

Er zijn alternatieven voor de hierboven beschreven manier om Farm Heroes Saga op BlackBerry te spelen. Misschien vind je het lastig om met een .apk bestand te werken.

  1. Met de Snap app om via Google Play het spel installeren
  2. Via de Amazon appstore waar direct de Farm Heroes Saga app is te installeren
  3. Door de 1Mobile app store waarin je via deze app winkel het spel kan installeren

En ga je net van start dan hebben we nog een uitgebreide speluitleg voor je.

 

 

 

Leave a Reply