Farm Heroes Saga Wonderbonen

Farm Heroes Saga Wonderbonen

Farm Heroes Saga WonderbonenNa het voltooien van een Farm Heroes Saga level ontvang je een groeibeloning in de vorm van Farm Heroes Saga Wonderbonen. Het aantal verdiende Wonderbonen hangt af van het aantal sterren waarmee je een level voltooid. Hoe meer sterren, hoe meer Wonderbonen je ontvangt.

Farm Heroes Saga Wonderbonen

Farm Heroes Saga Supermodes

Zodra je in een level de doelstelling hebt gehaald, heb je één ster en kom je in de Supermodes. In deze Supermodes kan je met de resterende zetten die je hebt nog meer sterren verdienen. Dus hoe eerder je in Supermodes komt hoe meer zetten je nog hebt om nog meer sterren te scoren. En hoe meer sterren, hoe meer Wonderbonen.

Farm Heroes Saga Supermodes

 

Wat te doen met Wonderbonen?

De Farm Heroes Saga Wonderbonen kun je op verschillende manieren gebruiken. De eerste is om de +3 Schep Booster te kopen aan het begin van een level of in de levels waarin je Walgie de Wasbeer moet verslaan.

Wonderbonen kopen

Verspil geen uw wonderbonen tijdens de eerste ronde in levels waar je Walgie de Wasbeer moet verslaan. Je moet vrij regelmatig tegen Walgie vechten. Dit doe je door gewasjes te combineren en naar Walgie toe smijten. Hierdoor verminderd zijn gezondheid van 100% naar 0%.

Farm Heroes Saga Speluitleg Walgie

Aan het begin van een level waarin je Walgie de Wasbeer moet verslaan, kan je +1 of +2 meer schade meegeven aan de gewasjes die je naar Walgie smijt. Probeer in ieder geval één keer zonder deze extra schade te spelen om te zien hoe ver je komt. Met name de begin levels zijn zonder Wonderbonen goed te doen.

Farm Heroes Saga extra Wonderbonen

Let op dat je niet te veel wonderbonen gebruikt, je bent zo door je voorraad heen. Wonderbonen kun je opnieuw verdienen door al gespeelde levels die je met 1 of 2 sterren hebt gewonnen opnieuw te spelen en het level met meer sterren te winnen. Hierdoor ontvang je opnieuw Wonderbonen.

Met de combinatie van een aantal dieren in de Boerderijclub verdien je ook nog eens extra Wonderbonen. Verzamel in level 94, 105 en 124 de Salamander, de Prairiehond en de eekhoorn en je verdient hiermee 3500 Wonderbonen.

Ook kun je met Facebook Vrienden levens en wonderbonen uitwisselen. Als vrienden je een leven sturen, maar je hebt nog 5 levens dan worden de levens veranderd naar Wonderbonen.

Farm Heroes Saga Wonderbonen